Search
HUVUDSPONSORER
Länk till övriga sponsorer

Sponsorer

Klicka på länken "Sponsorer" så kommer du till sidan där vi redovisar alla företag som stöder vår verksamhet.

youtubefilm
Text/HTML
Videoklippet ovan är från den första av orkesterns Jubileumskonserter under 2017 då NJUDUNGSORKESTERN fyller 50 år. En toppenkväll i ISCAR Arena i Vetlanda tillsammans med Triple & Touch.

Vi är absolut inte endast ett "Marching Band" utan levererar framförallt bred populärmusik vid olika konserter, varav vi själva står som arrangörer för en del. Kolla in länken och lyssna på musik från vår senaste CD.  https://www.youtube.com/watch?v=otRBzQ7K9pQ eller se klippet ovan från en av jubileumskonserterna 2017.Bannerbilder
startsida

Hej! Det är vi som är Njudungsorkestern...

... populärorkestern med den breda repertoaren och med hemvist i Vetlanda. Sedan hösten har vi genom ett innovativt samarbete med Musikskolan haft ett kraftigt tillskott av duktiga musikanter. Det gör att vi nu har en orkester av samma storlek som toppåren under 80-talet! Men det finns absolut plats för fler blåsare och slagverkare. 

Läs mer om oss under fliken "Om oss"

Känner du dig sugen på att göra ett "studiebesök" vid en repetition och känna av hur det skulle kunna vara att bli ännu en glad musikant i vår härliga orkester? 
Då klickar du in dig under fliken "Spela med oss" för information om telefon och mejl till kontaktpersoner.

Välkommen att höra av dig!
 


NU LADDAR VI FÖR VÅRENS STORA MUSIKHAPPENING TILLSAMMANS MED


LINDA BENGTZING!

Withalasalen i Vetlanda. Lördag 27/4 kl. 16.00

Det bästa av två världar? Ja, det kan man nog säga när Linda Bengtzing och Njudungsorkestern går ihop för att spela, sjunga och underhålla Vetlandapubliken.

Du kan köpa dina biljetter på plats cirka en timme innan föreställningen startar, men allra helst är du välkommen att köpa biljetter på webbenlänk till annan webbplats.

Övrig information

Datum: 27 april 2019

Tid: 16.00 - 17.30

Plats: Withalasalen
2019 är här och vi startar upp årets verksamhet med första repetitionen den 15/1. Och som avslutning på första veckan samlas vi på Ralingsåsgården för en heldags workshop för att tillsammans lägga en bra grund musikaliskt och socialt inför året. Det kommer bli ett år  då vi bjuder på en hel del intressanta evenemang vilket vi återkommer till. Titta in på hemsidan liksom vår Facebooksida då och då för aktuell information.


Nya spelningar
Copyright 2017 Njudungsorkestern