Search
HUVUDSPONSORER
Länk till övriga sponsorer

Sponsorer

Klicka på länken "Sponsorer" så kommer du till sidan där vi redovisar alla företag som stöder vår verksamhet.

youtubefilm
Text/HTML
Videoklippet ovan är från den första av orkesterns Jubileumskonserter under 2017 då NJUDUNGSORKESTERN fyller 50 år. En toppenkväll i ISCAR Arena i Vetlanda tillsammans med Triple & Touch.

Vi är absolut inte endast ett "Marching Band" utan levererar framförallt bred populärmusik vid olika konserter, varav vi själva står som arrangörer för en del. Kolla in länken och lyssna på musik från vår senaste CD.  https://www.youtube.com/watch?v=otRBzQ7K9pQ eller se klippet ovan från en av jubileumskonserterna 2017.Bannerbilder
startsida

Hej! Det är vi som är Njudungsorkestern...

... populärorkestern med den breda repertoaren och med hemvist i Vetlanda. Sedan hösten har vi genom ett innovativt samarbete med Musikskolan haft ett kraftigt tillskott av duktiga musikanter. Det gör att vi nu har en orkester av samma storlek som toppåren under 80-talet! Men det finns absolut plats för fler blåsare och slagverkare. 

Läs mer om oss under fliken "Om oss"

Känner du dig sugen på att göra ett "studiebesök" vid en repetition och känna av hur det skulle kunna vara att bli ännu en glad musikant i vår härliga orkester? 
Då klickar du in dig under fliken "Spela med oss" för information om telefon och mejl till kontaktpersoner.

Välkommen att höra av dig!
 


För första gången i orkesterns historia ska Njudungsorkestern ställa upp i musiktävling. Det sker vid "Svensk Blåsmusikfestival" i Linköping den 14 september. Just nu finslipar vi formen för att kunna prestera optimalt i kampen med 3 andra orkestrar i vår tävlingsklass.Konserten i Vithalasalen med Linda Bengtzing blev en succé! 
Stående ovationer och absolut högsta betyg från en imponerad publik!
Klicka här och se på filmklipp från konserten!
  


Nya spelningar
Copyright 2017 Njudungsorkestern