Search
HUVUDSPONSORER
Sponsorer länk

Sponsorer

Klicka på länken "Sponsorer" så kommer du till sidan där vi redovisar alla företag som stöder vår verksamhet.

youtubefilm
Text/HTML
Videoklippet ovan är från den första av orkesterns Jubileumskonserter under 2017 då NJUDUNGSORKESTERN fyller 50 år. En toppenkväll i ISCAR Arena i Vetlanda tillsammans med Triple & Touch.

Vi är absolut inte endast ett "Marching Band" utan levererar bred populärmusik vid olika konserter, varav vi själva står som arrangörer för en del. Kolla in länken och lyssna på musik från vår senaste CD.  https://www.youtube.com/watch?v=otRBzQ7K9pQBannerbilder
startsida

Hej! Det är vi som är Njudungsorkestern!

Parad- och populärorkestern med hemvist i Vetlanda.
Den gladaste orkestern på Höglandet!

Läs mer om oss under fliken "Om oss"

Vår repertoar har stor bredd och innehåller allt från pop, rock, jazz och klassiskt till latinamerikanska rytmer och svensk folkmusik. Vi är c:a 30 medlemmar och instrumentbesättningen kan du se under fliken "Om oss". 

Förutom musik bjuder vi också på drill och dans. För den underhållningen svarar "Hvetlanda Dans & Drill"  med 30-talet medlemmar som är en särskild verksamhetsgren i vår förening. 

Känner du dig sugen på att göra ett "studiebesök" vid en repetition och känna av hur det skulle kunna vara att bli ännu en glad musikant i vår härliga orkester? 
Då klickar du in dig under fliken "Spela med oss" för information om telefon och mejl till kontaktpersoner.

Välkommen att höra av dig!
 
Är du sugen att vara med i vårt härliga blåsargäng?

Då tittar du in under fliken "Spela med oss" för mer information och för att anmäla ditt intresse. Du är lika välkommen antingen du trakterar ett träblåsinstrument eller du är bleckblåsare eller kanske slagverkare. Vi har plats för dig i alla sektioner och hjälper till att lotsa in dig i din egen takt. Vi jobbar med ett brett spektra av musik, allt från pop, rock och schlager till musikalmusik och klassiskt och arrangerar minst 2 egna konserter med solist(er) varje år. Under maj månad samt perioden 15 aug - 15 sept är vi bokade för uppträdande utomhus tillsammans med vår drilltrupp, Hvetlanda Dans & Drill, som består av totalt 30-talet tjejer.
Som ofta inom musiken lägger vi generationstänkandet åt sidan. Här är det musiken som förenar! I vår orkester är medlemmarna från 19 till 75 år! 
Välkommen att höra av dig till någon av kontaktpersonerna under fliken "Spela med oss".Nya spelningar
Copyright 2017 Njudungsorkestern